Basala transkriptionsafktorer binder till den proximala promotorn!

Måst skriva av mig. Detta är en skitdag.

  • Jag är sur eftersom jag inte fick sova inatt. En och en av brädorna i min säng gick sönder. Tillslut låg min rumpa i princip på golvet. Det var INTE skönt. Jag kollade nyss och det var fem(!!!) stycken på raken som var trasiga. Inte konstigt att det var obekvämt.
  • När jag kom ut i hagen för att hämta min häst hade det nyskodda hästskrället tappat en sko. Jag kunde inte rida. En sko m sula kostar 100kr plus att det kostar att ha hit en hovlagare. Precis en såndan utgift jag vill ha!
  • Skulle ha turridning. Vi blev en förmycket så en ung tjej som brukar hjälpa till på turerna blev tvungen att ta Dimma. För er som inte vet är det= misslyckad tur. Hon är kort sakt knäpp. Eftersom jag red först kunde jag inte rida henne själv. Efter halva vägen stannade vi och jag tog över Dimma eftersom hon hade försökt dra hela vägen och det skulle garanterat bli värre på hemvägen. Vi hinner inte mer än komma upp på hästarna innan en gubbe ramlar av. Hans häst sätter av i full fart hemåt över tavelsjö isen. Jag blir tvungen att agera cowboy och kastar mig av Dimma (eftersom annars begår jag självmord) och upp på ett säkrare alternativ. Så jag rider i full galopp och jagar passkungen som inte har dragit i galopp utan flygande pass! När jag tillslut har jagat ikapp åbäket är det bara och rida tillbaka över halva sjön och sitta upp på Dimma igen. Hon håller mig i arbete HELA vägen hem och jag är svettigare än hästen. Men kors i taket jag ramlade inte av!
  • Nu måste jag plugga.
Detta är en pissdag!

The day after tomorrow

Hutter! det är kallt! Jag är helt frostskadad. Jag fryser mindre ute än inne. det var tolvgrader inatt och jag som med mössa ocg underställ.

Tack och lova att min galna yngling till häst håller mig varm på uteritterna. SNACKA om att den häsetn testar mig! Det känns som en evigehet tills vi kan vara i en harmonisk symbios.

Det är supervackert här ute. Kallt och soligt. Men solen värmer! det är VÅR snart......


Nu ska jag ut och rida dagens tredje och sista unghäst! Dimma.....galnast av dem alla.


Ciao!

Springnotan

image2Fram med skrillerna!Gahhh! Det är kallt här inne. I mitt nya hem är det nu endast 12grader och mina fingrar fryser till is på tangentbordet. Pannan har lagt av en stund! för jag har flyttat från kårren ut till tavelsjö till en liten primitiv lägenhet. Nu har jag nära till sindri och jobbet(turridningen) och långt till skolan! det är alldeles rätt ordning!

Idag gick Anneli och jag och tröstade oss själva (himla alla stjärtars dag) genom att äta frukost på hotell björken. Det satt ingen i kassan så de fick skylla sig själva men jag kan stoltsera med min första springnota.

Medan jag skriver har mitt anrtivirusprogram svartlistat mig så jag blir säkert attakerad av trojaner och massa annat farligt.
Jag har helg nu men denna helg är en djävulens avkomma. Jag har tenta på tisdag och är "ledig" ända tills dess. Vilket betyder att jag kommer att plugga hela helgen eftersom kursen är svår och föreläsaren får min gamla kemilärare PO att framstå som en intilligent bästis. Dvs mycket illa.

Btw....jag har ätit samma gryta 2ggr per dag i en vecka nu.....
'
längta inte till studenttiden!

Välkommen till världen!

Med inspiration av Emilie är det nu dags att blotta mitt privatliv likt Carolina Gynning i  Se&Hör. men som denn nucka jag är finns det inget direkt smaskigt att tillkännage.

Det finns mängder att skriva.  Vatten rinner ständigt i bäcken. Därför börjar jag där jag står NU. En skildring av mitt liv som det ser ut i  just för stunden. För alla mina vänner som sitter långt härifrån och känner och har levt med Sandra blir det svårt att föja med. Det blir som att läsa en bok som det fattas 50 sidor i. Plötsligt är du i slutet, där det är lyckligt. Men nu är inte det här slutet alls.....men det är lyckligt! Jag har inte skrivit ner mitt liv på tangenter sen jag kom från island och mycket vatten har passerat sen dess. Mycket har hänt i självaste maskineriet som för många av er kommer vara ett hål och ett frågetecken. Men så får det vara. Vissa saker är för svåra att säga och skriva.


Så min dag idag:

För sov mig som vanligt (vadå som vanligt tänker ni som kände morgonpigg illersandra. those days are gone=)) och fick typ kuta till Universitetet. Kom i tid men upptäckte till min stora förskräckelse att jag läst fel på schemat IGEN!!! vi började först en timma senare. Mutter.

Efter en vidrigt tråkig föreläsning som i princip kan ses som en dyrkan till världens bananflugor fick jag springa till bussen som jag naturligtvis håll på att missa. Tack MiCA för att du har lärt mig att missa bussar *morr*! Men vart gick bussen? Jo till stallet såklart! Där min Sindri står. Sindri som är mitt fyrljus som hjälper mig att hitta när mörkret försöker hinna ikapp mig. Han är ett bra fyrljus! Vi lärde känna varandra i en kritisk tidpunkt av livet. Jag var helt nollställd, så rensad man kan vara från livets skit och han hade aldrig haft kontakt med en människa innan. Det har gjort att vårat band är starkare än vad jag någonsin trodde var möjligt. Han tror att jag är hans ledare, han lyder min minsta vink.... men i själva verket leder han mig rakt in i en framtid jag inte längre är rädd för.

Djupa tankar en enkel dag som denna. Men jag är mycket mer primitiv än så. Jag vill ju inte ge intryck att jag är en slags överlycklig halvhög kvinna i bastkjol. Jag fiser och kollar på dåliga program på TV:n som alla andra. Så nu vet ni vart ni har mig gott folk!

Jag är precis som jag alltid har varit (knäpp, småvidrig, vulgär, pratglad, galen, snabb, virrig och kleptomanisk)
bara i en ny upplaga:


Sassan limited edition 2008  *exlusive for you with a touch of horseshit*
image1