Back in black.

image9Min kära pudel virvlar sina lurviga!image10image11Jonas showarimage12Tro det eller ej med det här är Simon och långskonken!

Nu har jag återvänt till cicilisationen efter att ha tillbringat lovet i Arvidsjaur.

Jag var sjuk halva veckan men sen lyckades jag pallra mig ut. Då blev det skoter och längdskidor för hela slanten. Jag fick agera fotograf/grävmaskin(fastkörda skotrar). Ska inte skriva så mycket, bilderna får tala. Är helt tom i hela skallen efter den intesiva vistelsen i vildmarken, det var väldans skönt att komma hem till umeå igen. Det svåraste är att ställa om språket till Svenska igen. Vår familj (okej; jag, robert och simon) har en tendens att använda ett visst ord (k*k) VÄLDIGT mycket, årets påsktema har varit att översätta detta ord till europas alla språk. Vår humor nivå är låg.


Men som sagt: Jag längtar tom med efter att få börja nya kursen, cellfysiologi. men det lär inte hålla i sig så länge.

Tack o hej. Mjukost.

Sjuk

Äntligen! Nu är det avklartat. Tentan är gjord. Kursen är avslutat. Påsklovet påbörjat. Dvs det känns som om jag är återfödd. varje gång jag känner mig återfödd svarar min kropp på samma sätt: Sjukdom. Jag klandrar den inte, kroppen har inte ens hunnit fundera på att göra annat än rulla på i mitt tempo. Men så fort den får möjlighet säger den med bestämd röst: DÖ.

Tackolov är jag mera motståndskraftig än så men en rejal förkylning/influensa har jag lyckats dra på mig. Trors detta måste jag ju medverka på "Malinkursen" som jag så länge sett fram emot. Så nu är det hästryggen hela dagarna.

Idag har hästjäveln varit trotsig. Han är inne i en svår pubertsperiod och trotsar ALLT. Igår slet han sig när jag handhästade och drog över hela sjön i full galopp. Suck.

Men lika glad för det är jag! för det är ju lov! Just nu längtar jag faktiskt till att komma till Arvidsjaur och bli lite ompysslad och framförall få MAT som jag helt har förträngt hur det smakar.image8Min trotsiga tonåring med basröst, massor av testosteron och finnar.

Påsklov- with a smile....

En dag kvar! Nu är det verkligen slutspurt. Denna vecka (sen förra uppdateringen) har varit superjobbig, plugg varje vaken timma..... hmpf...fast inte riktigt =) ändå. Men trevligt hade jag!

Sindri blev sjuk i onsdags så jag han har vilat tills idag. Förkyld.Jag har haft svår abstinens men ändå haft min stallfriaste vecka på evigheter. Men idag var det dags! Då släppte jag Sindri och dimma lösa på ridplanen för att se om han mådde bra igen. Vilket krutpaket!! Han bockade som en tok och försökte betäcka Dimma i farten den lilla kåtbocken, Det verkade då inte vara något fel på honom.

Imorgon skriver jag alltså den fasansfulla tentan. aldrig i mitt liv har jag kämpat så för att hålla mig på rätt sida av G-gränsen. Det här är SVÅRT. eller om det är jag som haft lite för mycket den senaste tiden....

När alla andra åker hem på torsdag så börjar jag och Sindri på påskkurs för Malin Bengtsson. Det ska bli himla roligt trots att vacker och jag inte riktigt är förberedda pga av sjukdom.

Förhoppningsvis ska jag köpa en kamera på torsdag också så att jag kan börja filma/ta bilder igen. Jag har saknat det.

Ursch vad jag skriver vardagliga saker! Jag är inte ens djup idag. Det beror på att jag gör allt för att hitta en anldening att inte plugga,

Men nu kom jag på en mindre vardaglig sak! Min MiCA här blivit  rånad på shell i Boden, Stackars älskling. Slusken hade pistol o luva och allt. Jag hoppas äcklet åker fast! Men nu är du coolast i stan iaf, MiCA.
image7

en mycket dammig MiCA på island!








....my elixir is piss.....

There's a hole in the world like a great black pit
And it´s filled with people who are filled with shit
and the vermin of the world inhabit it
and its morals aren't worth what a pig could spit
and it goes by the name of London.
At the top of the hole sit the privileged few
Making mock of the vermin in the lonely zoo
turning beauty to filth and greed...




Jag traskar envetet på. Långt där borta i fjärran skådar jag tenta dagen. Dagen då alla spänningar släpper. Men jag har liksom kommit in i lunket nu.

Vakna-sova på bussen-föreläsning-sova på bussen- äta-rida-plugga-sova-Vakna-sova på bussen-föreläsning-sova på bussen- äta-rida-plugga-sova.....osv i all oändligehet.

Men något, om det är den ankommande dagsljuset eller något annat, gör att jag glatt arbetar mig igenom varje dag..... image6
På ridsemester i svenska fjällen


Under det efterlängtade lovet kommer jag att förflytta mitt arsle från långviksvallen ända upp till arvidsjaur  där jag ska "fira påsk" med den plastiga familjen. D.v.s.  Mor, bror,  plastfarsan  Robert och det påfrestande styvbarnen plast Melinda och plastLenita . Det är som upplagt för slagsmål. Uääääk! Dagens familjesystem gör mig illamående! Dela rum med en finnig 15 brosa, 13år ännu finnigare plastsyrra (dessa två parter HATAR verkligen varandra oxå) och för att komplettera detta en 10årig mullig uppkäftig plastis till. Jag får ont i magen.

Nä nu ska jag vara snäll.



At last my arm is complete again!

Sandra skiljer ekki....

Bär mig. Snälla. Det är så tungt att gå. Det är så tungt att stå. Men det är lika tungt att ligga eller sitta. Ta mig härifrån ett tag, snälla. Bort från tentaplugg som dödar. Bort från regn och slask. Bort från skitig och bråkiga hästar. Och bort från ensamheten här uppe. Bara ett litet tag, så att jag får andas.


Been there, done that. Så kan man väl sammanfatta mitt liv just nu. Jag mår bra om man jämför med tidigare stunder. Men det kan man inte jämföra med. Måste tänka på mig själv nu. Vad behöver JAG och vad gynnar MIG? Det är den centrala frångan.

Men allt kommer bli bra så fort den här tentan är över....intalar jag mig själv.


I veckan har jag
  • supit skallen av mig (det var länge sen sist)
  • gjort vad?
  • åkt massa skidor, väldigt långt
  • druckit hinkvis med te
  • kollat på en hel hög filmer

Nobody puts baby in a corner.

Give me some!

Ge mig ett sportlov. Jag är utarbetad! Kursen vi har nu känns mer än som ett heltidsjobb och jag har ändå inte ens börjat plugga utanför "Skoltid". Jag är pissless. Vi får bara odla tarmbakterier hela dagarna. Hela jag går runt och luktar som e-koli och agarplattor.

Jag har flyttat till långviksvallen nu och det känns som om jag har kommit hem på riktigt! Skönt som bara den. Jag tränar galna hästar på långa band men längtar nu efter att få rida en normal lätttöltat häst som inte försöker bita/kasta av en. Min egna vackra kille blir bättre och bättrre i ridningen nu, men han är ändå ett nervvrak.


Det är söndagkväll och jag är trött som om det vore fredag eftermiddag. Jag har dessutom tråkigt. Jag lever ett TORRT liv. Give me some glamour, kärlek och lätttöltade hästar nu!

Men jag fyndade iaf ett par skor i fredags. För 99kr. Ibland är det skitbra att ha stora fötter för de är dessa skor som reas ut. dessutom gjorde jag den trevliga upptäkten att jag har 700kr presentkort på hm och 550kr på JC. Yeah!!!

Jag längtar tills nästa helg då Anneli kommer ut hit och håller mig sällskap. Vi ska åka skidor...vi är så hurtiga (or not...) Sen ska vi se massa filmer. Ex Sweeny Todd med läcker Johnny Depp. Mjaaew! give me! Åh sen ska vi se försoning, phantom of the opera och lite annat spännande. Jag har blivit en riktig filmnörd så däför kommer veckans filmtips från Sassan: Edward Scissorhands (Johnny Depp)... en djup film i riktig Johnny Depp anda.


Jag är störd.image3image4Mitt hjärta Sindri ( den gnistarnde)